Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 13 september 2015

De Heer zegent jou


6 opmerkingen:

 1. Mooie ondergrond heb je gestempeld, De tekst is ook weer prachtig.Het vogeltje past er mooi bij.
  Dit is w.s. een stempel? Ik heb hem zelf eens in Word gemaakt, maar deze lijkt anders qua layout.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Maaike, dank je wel voor je reactie. Dat vogeltje is inderdaad een stempel en die zit in de stempelset An open heart van Stampin' up.

   Verwijderen
 2. He, Ankie, ik bedoelde de tekst, is dat een stempel of heb je het ook op Word gemaakt?

  Groeten, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Maaike, die tekst is uit een stempelset van Het Stempelatelier. Dat zit in Dordrecht en heeft ook een webshop. Als je googled op Het Stempelatelier kom je hem tegen. Zij hebben meerdere christelijke stempelsheets. Je moet de sheets alleen zelf mounten, maar dat is niet zo ingewikkeld.

   Verwijderen
 3. Dank je wel, Ankie. Lief van je dat je nogmaals reageert!
  Ik ga even googlen.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen