Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 8 september 2015

ABD challenge - de "K" van Klok(ken)

Voor de vakantie mocht ik als gastdesigner van de ABC Challenge een kaartje maken met een thema met de letter "K". Dat thema mocht ik zelf bedenken. En dat werd dus klok(ken)
En dit kaartje maakte ik ervan. De inzendingen staan sinds vandaag ook op het blog van Erna.


En met dank aan Marjan voor de tip: ik laat dit kaartje inderdaad maar meteen meedoen bij de Liftchallenge voor deze week.

4 opmerkingen:

 1. Heel mooie kaart! Hiermee kun je zo meedoen met de Liftchallenge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke kaart !! Ja , het was geen gemakkelijke maar ik hou wel van een uitdaging !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoe goed past deze kaart bij onze liftchallenge! Das grappig! Erg mooi gedaan! Dank je wel Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dus... graag gedaan voor de tip en dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge :)

  BeantwoordenVerwijderen