Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 15 augustus 2015

We grow great by our dreams

Dit is echt al een oude stempelset! Maar wel van SU en zo af en toe kom ik hem tegen en moet ik er ook echt iets mee. Dat heb ik dus nu ook weer gedaan.
Het achtergrondpapier van de boomstam komt uit een shared product die ik ooit aanschafte en is evt. ook heel geschikt voor stoere (mannen) kaarten. Ik heb er dit keer in gezien dat ik een plankje met daarop een tekst op de boom gespijkerd had. Eigenlijk zoals je vroeger je naam ook wel in een boom kraste. Dat idee zeg maar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten