Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 27 augustus 2015

SU-per challenge

De SU-per challenge van vandaag is een kleurenchallenge. Ik maakte mijn kaartje met de Mosaic Madness embossing mal en stempelset.En de kleuren die je moest gebruiken:


Nu heb ik twee van de drie kleuren in huis, maar Tangerine Tango helaas niet. Daarom heb ik een kleur gepakt die daar uit mijn collectie het meeste op lijkt en dat is Tangelo Twist.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje....heel leuk gedaan. Bedankt voor het meedoen met de SU-per challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele leuke kaart geworden! Tangelo Twist doet het natuurlijk ook prima! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hij is weer gaaf!!!
  Super bedankt weer voor het meedoen aan de Challenge
  Groetjes Nina

  BeantwoordenVerwijderen