Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 29 augustus 2015

Sprays / mists

Dat is het thema van Less is More deze zaterdag. Ik heb normaal gesproken geen spray/mist in huis anders dan een glittertje in sprayvorm maar dat zie je natuurlijk nooit terug op de foto's. Dus ik heb een heel klein beetje van dat spul in een minimister gedaan en daar twee druppels navulinkt in de kleur Tempting Turkoois in gedaan. Daarmee heb ik de achtergrond een beetje "wolkerig" gesprayd.
Met de Oh Whale stempelset heb ik de golfjes gestempeld en de walvis. In de golfjes heb ik een kleine insnede gedaan (om de indruk te wekken dat de walvis uit de golven komt) en toen de buik van de walvis daarin geschoven. De rug van de walvis zit vast met dimensionals. En ik heb er een beterschapswens op gestempeld zodat ik het kaartje naar mijn schoonvader kan sturen die momenteel in het ziekenhuis ligt.


10 opmerkingen:

 1. Leuk die walvis !
  De kleuren zijn weer een top combi !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. CAS, fun and fabulous Ankie, great use of the sprays and thanks as always for playing along. Sarah, Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supergaaf kaartje! Heel eenvoudig en veel impact!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the blues and greys and your gentle spritzing looks great.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love the blues and greys and your gentle spritzing looks great.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love those delicate misted colours Ankie, super card!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen