Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 26 augustus 2015

Liftchallenge

Hoi allemaal,

Daar ben ik weer met een challengekaartje. Bij de Liftchallenge hebben ze deze week een hele leuke challenge: Maak een kaartje in een niet-standaard model en gebruik geen laagjes. Pjoeh, ... ik heb er even over moeten piekeren maar vanochtend had ik ineens een idee en heb dat meteen uitgewerkt. En ik moet zeggen: voor herhaling vatbaar. Nu lijkt het kaartje op de foto een beetje flets maar in het echt is ie supergaaf geworden. Maar dat mogen jullie beoordelen :-)


En voor de volledigheid hieronder ook nog even het voorbeeldkaartje

3 opmerkingen:

 1. Een klein schilderijtje lijkt t net. Mooi gedaan, en ja, het is best lastig als je dit normaal gesproken niet doet. Maar leuk he?! Vond ik ook!
  Erg leuk dat je gelijk weer zo enthousiast meedoet, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja mooi, ook qua samenstelling van stempels! Maar jij bent ook wel van het stempelen toch? Het basismodel heb ik geloof ik ook, een stans van SU. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge, Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een mooie compositie, prachtig gedaan ANkie!

  BeantwoordenVerwijderen