Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 21 augustus 2015

Celebrate!

Bij SU-per challenge is gisteren weer een nieuwe uitdaging online gegaan en wel de 100ste. Dus is het thema deze keer feest. En een feestje vier je met taart of cake nietwaar?
Met de Perpetual Birthday Calendar set heb ik eerst het basiskaartje voorzien van vrolijke friemeltjes en daarna de tekststempel uit de Big Day set met behulp van de markers beïnkt. Ik vind het in elk geval een feestelijk kaartje geworden en ben erg blij met deze uitdagingenblog. Dames van harte gefeliciteerd met dit succes.


3 opmerkingen:

 1. Mooie feestelijke kaart!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijk kaartje. Bedankt voor het meedoen aan de SUper Challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer SUperleuk Ankie. Bedankt voor het meedoen met deze Challenge.

  BeantwoordenVerwijderen