Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 18 juli 2015

Life's a beach

Dat is het Less is More thema van deze week. Kortom, zomers en strandgevoel dat riep het bij mij op. Ik had ook meteen een idee voor stempel want dat is echt zo'n strandtafereeltje.


Het is dus een vrij grote stempel, en aangezien het Less is More is, heb ik alleen de achtergrond wat van zomerse kleuren voorzien en het water wat glinstering meegegeven.

6 opmerkingen:

 1. Beautiful beach scene Ankie and brilliantly coloured.
  Thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely delicate colouring and I like how you've left the linear images uncoloured.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meer kleur heeft deze echt niet nodig; mooie strandkaart! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ankie what a soft and pretty beach scene!
  Thanks so much for joining us
  Anne
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is a great beach scene Ankie!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen