Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 7 juli 2015

Life is a matter of moments

De uitdaging van Cards en Scrap deze keer is een schets. Altijd leuk. Ik heb er het volgende kaartje mee gemaakt. De bloemen op de witte achtergrond zijn uit de Elements of style en gestempeld met de de babydoekjestechniek.
Dat is met navulflesjesinkt wat druppels op een vochtig babydoekje sprenkelen en dat doekje als " stempelkussen" gebruiken.


4 opmerkingen:

 1. Wat heb je een mooie kaart gemaakt met onze sketch Ankie!
  HArtstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is deze leuk zeg.... en ook weer zoooo snel, bedankt Ankie voor het weer meedoen met onze kaartenuitdaging.
  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje met deze techniek, leuk verwerkt met de vogel erbij

  BeantwoordenVerwijderen