Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 25 juli 2015

Happy birthday Chrissie

Vandaag heeft Less is More een "receptkaart". Chrissie viert haar 70ste verjaardag (Congratulations Chrissie) en mocht de uitdaging van deze week bedenken. Ze gaf op "snippets" Het duurde even voordat ik doorhad dat het om restjes of snippers ging. En dan ook nog doordat ik bij verschillende dames eerst op hun blog naar hun bijdragen had gekeken. Mijn Engels is helaas soms niet toereikend om alle woorden te vertalen. En via een woordenboek kwam ik er ook niet echt uit. Dat sprak over fragmenten of onderdelen. Maar ik ben eruit en heb meteen mijn restantenbak op mijn bureau gezet om te kijken wat er voor bruikbaars in zat.


Zoals je ziet aan restjes geen gebrek en ik vond in elk geval twee mooie stukjes designpapier die bij elkaar passen.

Dan heb ik ook nog een bakje met ooit uitgestanste vlinders, bloemetjes en wat al niet meer en daar vond ik twee vlinders die ik hier mooi voor kon gebruiken.


En uiteraard moet het ook CAS blijven bij deze uitdaging.

11 opmerkingen:

 1. This is lovely! And I'm having such fun hopping round seeing just how many snippets people are hoarding :)

  Hugs

  Di xx Less is More GD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such pretty papers with that beautiful butterfly. Love the neutral tones you've put together.
  Thanks for sharing with us
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A super elegant and classy make using some brilliant scraps and snippets Ankie. Thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A very stylish card. Lovely papers and very pretty butterfly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ankie what a fab snippets card and butterflies are a real favourite of Chrissies
  Thank you for playing along with Snippets for Chrissie
  Anne
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen