Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 31 juli 2015

Friends

become our chosen family. Een enkellaags kaartje. Eerst de achtergrond gemaakt met de Frensch Script in de kleur Basic Grey dat eveneens de kleur van het cardstock is. Daarna met de Painted Petals de bloemen er opgezet. De tekst komt eveneens uit de Painted Petals.


1 opmerking:

  1. Prachtige kaart, mooie kleuren. Heb even door je blog gescrollt want liep een beetje achter. Alweer mooie dingen gemaakt de afgelopen tijd.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen