Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 10 juli 2015

Een gepimpt fotolijstje

Vandaag een fotolijstje dat ik gemaakt heb voor bij mijn lieve collega op haar kamer. Ze is er heel blij mee en hij heeft een prominent plekje gekregen.


Nu mijn nieuwe kamer nu ook klaar is vond ik het wel leuk om er voor mezelf ook een te maken, alleen ik heb gekozen voor lekker vrolijke kleurtjes en vlinders.


De lijstjes zijn van die 3-D lijstjes en die kocht ik bij de Action. Daarna heb ik de passepartouts gestempeld met de Perpetual Calender, achter het passepartout stempelde ik de tekst uit de Hello Life set en matte dat op een stukje bijpassend carstock. Ook erg leuk om als cadeautje weg te geven en heel snel klaar.

2 opmerkingen:

  1. Leuk idee, lijstjes en leuke tekst en stempelwerk erin !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er super blij mee..!! Dol op onze vrolijke kamers :) Dank je wel Ankie!! Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen