Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 11 juni 2015

Wishing you

a day as perfect as you are.
Dat is mijn bijdrage voor ons DWYT blog van deze week. Daar kun je elke week een schets vinden waarbij je je kaart maakt met hoofdzakelijk restjes. Ik heb altijd veel restjes liggen hier en vind het heerlijk om die toch nog te kunnen gebruiken.
Het basiskaartje heb ik heel licht bestempeld om het hele witte er vanaf te halen. Een al wat ouder papierblokje van SU dat al enige tijd niet meer verkrijgbaar is (valt ook onder restjes) gebruikt voor de kleur op deze kaart.Geen opmerkingen:

Een reactie posten