Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 3 juni 2015

Wat challenge kaartjes

Dit is het eerste challengekaartje dat ik wil laten zien en is voor de Liftchallenge, waar de nieuwe te liften kaart sinds gisteren online staat.en het kaartje dat je moest liften:

2 opmerkingen:

  1. Mooi lift Ankie! leuk dat je de oplegkaart net weer een andere vorm geeft en heel vrolijk is de uitstraling van het geheel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook lekker snel. Leuke lift is het geworden. Dank je wel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen