Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 26 juni 2015

Twee workshop dingetjes

Tijdens de kickoff party van de nieuwe SU catalogus maakte we bij Maaike twee hele leuk dingetjes. Een kaartje in de nieuwe SU kleuren en een doosje met de nieuwe giftbag punchboard. Ohhh,  het is allemaal weer zo leuk.... een mens wordt er hebberig van.


Ik moet eerlijkheidshalve wel vermelden dat mijn kaartje anders is dan het voorbeeld. Niet veel maar ik moest en zou er natuurlijk weer mijn eigen draai aan geven :-)

Het doosje heb ik wel gewoon nagemaakt hoor.


En nog even vanuit een andere hoek gefotografeerd


1 opmerking: