Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 26 juni 2015

Thinking of you

En uiteraard ook vandaag nog een kaartje met het thema natuur en inkleuren.


De gans komt ook uit de stempelset Moon Lake, en het linkse rietpolletje komt uit de Wetlands set. Eerst gestempeld en gekleurd en daarna met een framelit uitgestanst. Het designpapier deed me aan water denken en past perfect bij de kleur die ik voor het inkleuren van het water heb gebruikt.
Dit kaartje is inmiddels bij een langdurig zieke collega van mij op de mat gevallen dus kan het hier wel laten zien vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten