Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 16 juni 2015

The little things

En uiteraard is ook deze stempelset (Hello Life) geweldig te combineren met andere dingen. Dit keer heb ik alleen de tekst en de zgn. "fladderlijnen" van de vlinders gebruikt uit deze set en die gecombineerd met uit designpapier geponste vlinders. Zo simpel kan het soms ook zijn.4 opmerkingen:

  1. Beautiful CAS card. You are the winner over at is LIM for May 2015 and I have an eGift Certificate code to give you from Uniko the sponsor. Please email me at beverley@unikostudio.com to receive the code.
    Hugs
    Bev x

    BeantwoordenVerwijderen