Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 24 juni 2015

Nature envokes

Heel simpel en zo mooi vind ikzelf. Dit afdrukje is een van de stempels uit de (helaas retired) stempelset Moon Lake. Eveneens ingekleurd met de blenderpens.
Dit soort kaartjes zijn natuurlijk ook er geschikt als mannenkaartjes.
1 opmerking:

  1. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Ik ben hier ook even komen snuffelen. Jij maakt ook hele leuke dingen hoor. Ik hou van CAS. En wat betreft deze set....boehoehoe dat die eruit is.

    BeantwoordenVerwijderen