Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 27 juni 2015

Live with an open heart

En het laatste kaartje uit de serie van deze week is voor mijzelf denk ik wel de meest favoriete. Het idee heb ik deels van Pinterest maar ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven.
De tak, de tekst en de vogel zijn uit de set An open heart. Ik heb eerst de achtergrond gestempeld met (een oude retired set) French Script, daarna het cardstock gesponst. Vervolgens met Versamark en embossingpoeder de tak gestempeld en daarna ingekleurd met de blenderpens. De vogel is ook met de blenderpen gekleurd en daarna uitgeknipt en met dimensionals op de kaart geplakt. Het groene cardstock is ook de nieuwe kleur van SU. Gaaf hè?Geen opmerkingen:

Een reactie posten