Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 20 juni 2015

En het laatste kaartje uit deze serie

Toch weer de grote tekst "Do more of what makes you happy". De tekst zegt het al: doe meer met waar je blij van wordt. En dat word ik van deze tekst :-)


Deze keer is de tekst gestempeld in de kleur Lost Lagoon wat goed bij het designpapier van de vlaggetjes past. Nog wat sequins en zo heb je meteen weer een heel vrolijk kaartje.

Ik zou het leuk vinden om van jullie te horen hoe jullie die thema weken vinden. Vind je het wat of heb je liever de afwisseling? Ik blog tenslotte om jullie te inspireren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten