Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 25 juni 2015

En een tweede blogpost vandaag

Dit kaartje maakte ik als gastdesigner bij de SU-per challenges. Dat is de prijs die ik won bij een vorige challenge. En ik vind dat zo gaaf hè? Het geeft je echt het gevoel van eer en erkenning voor je werkjes. Helemaal goed.Dit keer mag je een CASE-it kaart maken. Voor alle details verwijs ik je dus naar het SU-per challenge blog. Je mocht de lay-out gebruiken als inspiratie of de kleuren. En ik heb eigenlijk beiden gedaan.

2 opmerkingen:

  1. Leuke kaart, je vogelkaartjes zijn prachtig.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend leuke kaart Ankie! De achtergrond is heel mooi geworden ook! Leuk dat je ons deze week bij wilde staan als guest designer!

    BeantwoordenVerwijderen