Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 18 juni 2015

Celebrate - Father's day

De SU-per Challenge van deze week is - hoe kan het ook anders met vaderdag komende zondag - maak een vaderdagkaart.
Nu leeft mijn eigen vader al bijna 10 jaar niet meer, gelukkig heb ik nog wel een schoonvader. Dus kon ik ook gewoon een vaderdagkaart maken.


Met de Perpetual Birthday Calendar stempelset heb ik de achtergrond gestempeld in dezelfde stijl als die van de Starburst Sayings / Starburst Framelits Dies, en in dezelfde kleur inkt als dat ik gebruikte van het cardstock. Ton-sur-ton dus.

3 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje. Bedankt voor het meedoen met de SU-per challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig met die knoopjes. Leuk dat je weer meedoet aan de SU-challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi strak kaartje! Gezellig dat je ook meedeed aan SUperchallenges!

    BeantwoordenVerwijderen