Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 5 juni 2015

Bijdrage SU-per challenge

Zo, kleinzoon weer met papa mee naar huis, dus oma kon even aan de knutsel voordat het tijd is om aan het eten te beginnen. Het kaartje is gemaakt voor de SU-per challenge waar deze week een schets gevolgd moet worden. Ik was eigenlijk de afgelopen dagen bezig met de stempelset Flower Patch en die lag nog op mijn bureau dus die heb ik maar meteen gebruikt voor deze challenge.


Gisteravond kreeg ik van mijn vriendin Maaike een hand vol designpapiertjes die ze overhad omdat die kennelijk ook niet meer in de nieuwe catalogus voorkomen. En ik ben gek op restjes, dus ik mocht ze meenemen. Daar heb ik op deze kaart dus ook gebruik van gemaakt.
Voor de volledigheid laat ik hieronder ook nog even de schets zien.

4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart geworden! Restjes is ook gewoon papier idd, heel leuk gebruikt! Leuk dat je onze challenge bij SU-per Challenges weer hebt gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart. Bedankt voor het meedoen met de SU-per challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ankie, wat een leuke kaart heb je gemaakt met de schets! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk en frisse kleurtjes! Leuk dat je meedeed aan SUperchallenges!

  BeantwoordenVerwijderen