Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 13 mei 2015

Sending good thoughts

Deze week heb ik veelvuldig kaartjes met de Work of Art stempelset. Die heb ik nog niet zo lang in mijn bezit en ben er voor het eerst mee gaan stoeien. Dit is een stempelset die heel erg geschikt is voor achtergronden, en dat heb ik dus ook gedaan. Gecombineerd met verschillende stempelsets, en dit kun je de komende dagen op mijn blog bekijken.
Deze keer heb ik de kleuren Passific Point, Tempting Turkoois en Pool Party gecombineerd, samen met de Work of Art en de Too Kind stempelset.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten