Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 7 mei 2015

Moederdag: zeg het met bloemen

De SU-per challenge van deze week is:   zeg het met bloemen. En dan in het bijzonder voor de moederdag een kaart of een projectje. Bij mij is het dit keer een projectje geworden. Ik weet dat ik een van de moeders geld zal geven om haar blij te maken dus daarvoor heb ik zelf een gift envelopje gemaakt. Met daarop een paar bloemen uit de Flower Shop stempelset.


5 opmerkingen:

 1. Ik liep een beetje achter met lezen maar wat heb je alweer mooie creatie's geplaatst.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n geldenvelop, en de flowershop blijft een geweldige stempelset

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart. Bedankt voor het meedoen met de SU-per challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi geworden! Een mooie gift envelope maakt geld geven toch een stuk leuker! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen