Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 20 mei 2015

Happy .... birthday

Mijn tweede kaart van vandaag is mijn bijdrage voor de Liftchallenge. Het thema:
Watercolor achter een paneel met een uitgestanst figuur. Welk figuur je doet is aan jou, kan van alles zijn maar moet bestaan uit één uitgestanst figuur/afbeelding.  De watercolor moet wel zichtbaar zijn.
En daar heb ik dit van gemaakt:Met de Hello you framelits van SU heb ik het woord happy uitgestanst en daarachter een watercolor achtergrond gemaakt met de waterbrush en de kleuren Strawberry Slush, Concord Crush en Rich Razzleberry. Met een gedeelte van een andere stempelset (From my heart) het woord birthday gestempeld in Corcord Crush. Nog wat sequins in bijpassende kleuren en een streepjeslijntje langs de - verhoogd opgeplakte - kaart maken het geheel af.

En voor de volledigheid hieronder nog even het kaartje dat gelift moest worden:
3 opmerkingen:

  1. Oeh die bovenste vind ik super tof!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gedaan. Het open laten van de letters vind ik ook mooi gedaan. Erg mooie lift, en leuk dat je weer meedoet Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig! Een heel sprekende lift door de tinten die je koos en door de levendige stans.Dank voor je deelname, Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen