Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 14 mei 2015

Kleurenchallenge

Hoi, hoi, vanochtend is weer de nieuwe challenge van SU-per challenge online gekomen en deze keer is er een kleurenuitdaging:Een hele leuke combi vind ik zelf. En met wat inspiratie van Pinterest heb ik onderstaand kaartje gemaakt.


3 opmerkingen:

  1. What a clever idea! Beautifully made overlapping all the separate pieces. Fantastic!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart weer Ankie! Wat ontzettend leuk bedacht, het resultaat is prachtig geworden! Leuk dat je onze challenge weer hebt weten te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, wat een beauty! ik moest hem even groter bekijken. zoveel details. Echt heel mooi. Dank je wel voor het meedoen bij SU-per challenges.

    BeantwoordenVerwijderen