Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 6 mei 2015

Just sayin'

Even een inhaalslagje hoor. We zijn de afgelopen dagen lekker een paar daagjes weggeweest waardoor ik ietwat achterloop met de challenges.
Ik heb nu de challenge van Less is More, waarbij je de tegenovers van het kleurenwiel moet gebruiken. Ik heb gekozen voor de kleuren paars en groen.

4 opmerkingen:

 1. A beautiful colour choice Ankie and brilliant stamping.
  Love it. Thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a pretty bloom and I love those soft shades.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More GD

  BeantwoordenVerwijderen