Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 28 mei 2015

Happy father's day

Dat is het kaartje dat ik maakte voor de SU-per challenge van deze week. Het is weer een kleurenuitdaging. Erg leuk, en kleuren die ik zelf nooit zo 1,2,3 bij elkaar bedacht zou hebben. Heel verrassend. En aangezien ik toch nog een vaderdagkaartje moest maken heb ik deze twee zaken gecombineerd.


En ben je nu benieuwd naar wat de kleurencombinatie moest zijn:


Nu heb ik zelf de kleuren Sahara Sand en Blackberry Bliss wel, maar helaas niet de Soft Sky. Maar niet getreurd, je mag een kleur gebruiken die daar het dichtste bijkomt en dat was in mijn geval de kleur Bashful Blue

6 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje !
  Zou er graag ook een maken , maar mijn vader is helaas in februari j.l.
  overleden !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Ineke, dat is heel naar. Mijn eigen vader leeft ook al bijna 10 jaar niet meer, maar gelukkig heb ik mijn schoonvader nog. En soms komt een van de kinderen nog wel bij mij op de lijn om een kaartje.

   Verwijderen
 2. Aparte maar heel geslaagde kleurencombinatie, je hebt er een hele leuke kaart mee gemaakt. Wat heb je van de week alweer veel gemaakt. Je hardwood kaart vond ik ook erg mooi.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet mijn favoriete kleuren, maar dit is weel een heel geslaagde kaart!
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, ontzettend mooie kaart geworden! Je hebt de kleuren erg leuk weten te verwerken! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En vandaag (19 juni) zag ik op het SU-per challenge blog met dit kaartje heb gewonnen. Hoe leuk is dat ....

  BeantwoordenVerwijderen