Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 6 mei 2015

Congratulations

Het tweede kaartje is mijn bijdrage voor de ABC Challenge van Erna Logtenberg. De letter voor deze maand is de I en die staat deze keer voor Inkleuren. Dat heb ik gedaan. Met de SU stempel 2 by 2 heb ik een afdrukje gestempeld en dat ingekleurd met copics.
De wens onderaan de kaart is samengesteld uit een aantal stempels die ik steeds deels met een marker heb beïnkt en vervolgens met behulp van de Stamp-a-majic heb gestempeld.


3 opmerkingen:

  1. Heel mooi kaartje.
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartstikke lief kaartje! De tekst onderaan is ook heel erg leuk! Lieve groetjes Erna

    BeantwoordenVerwijderen