Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 18 april 2015

Up, up and away!

Dat is het Less is More thema van deze week. Ik heb er even over moeten nadenken en heb toen bedacht dat ik geen kaartje maak deze keer maar een boekenlegger. Hopelijk mag dit ook. En het thema komt dan uiteraard terug in de wegvliegende vlinder.
En niet alleen de vlinder vliegt in hogere sferen, als je een goed boek leest ben je vaak ook even helemaal weg in andere sferen. Dat is de gedachten achter dit projectje.


4 opmerkingen:

 1. This is a really pretty tag Ankie!
  Thanks so much for joining us yet again, we really do appreciate your support!
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pretty pink tag! Love the butterfly!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A super pretty take on our theme this week Ankie
  You might also like to link up at Uniko Studio as we have a 'Things with Wings' Challenge there.
  Thanks for playing along at Less is More too.
  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ankie what a pretty tag!
  Thank you for joining us at Less is More
  Anne
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen