Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 11 april 2015

One layer splatters

Dat is het thema van Less is More van deze week. En ik vind het altijd zo lastig ... die enkellaags kaarten. Maar ... zoals altijd is het toch gelukt en deze keer ook ècht naar mijn zin. Lekker fris en vrolijk. Aan de bovenkant en aan de zijkanten (deels) een ribbeltje geëmbost als klein detail. En nu maar hopen dat jullie het ook een beetje leuk vinden :-)


10 opmerkingen:

 1. Nou ik vind hem in elk geval heel mooi. Hij is heel vrolijk.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I had difficulty with the splatters this week on a one layer card....looks like you have it mastered! Love the bright colors and the embossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous, pretty, striking and beautifully splattered Ankie
  Thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ankie what a pretty combination of splatters and flowers!
  Thank you for joining us at LIM
  Anne
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Terrific card Ankie!
  Love those splatters
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker frisse kaart! En daaraan zie je niet af dat je er moeite mee hebt... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen