Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 8 april 2015

Hout of houtnerf op je kaart

De ABC challenge van deze maand begint met de letter H. En die staat voor hout/houtnerf. Dat was niet zo moeilijk met de Hardwood background stempel van SU.
Die heb ik met Close to Cocoa inkt gestempeld op Crumbcake cardstock. Daarop een breed stuk lint een banner, en een Oh happy day afdrukje uit de Starburst Saying, uitgestanst met de bijpassende framelits.

Een stoere mannenkaart dacht ik zo.


6 opmerkingen:

 1. Heel knap, strak !!! helemaal af .
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele leuke bijdrage met je stoere mannenkaart aan de de Challenge Hout, vind de stempelset zo gaaf!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi ! Die rondjes vind ik gaaf ! Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen