Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 7 april 2015

Hoera een broertje

Vandaag een kaartje dat ik maakte op bestelling. Ik kan nog niet zeggen voor wie het is, want ik weet niet of het kaartje al bij de ontvanger is aangekomen en of zij niet toevallig hoort dat het al op de blog staat. Maar dat mag de pret niet drukken.
Ik stempelde een aantal stempels over elkaar / bij elkaar en heb ze ingekleurd met Copics. Degene die erom gevraagd had vond het heel erg leuk. En dat wil wat zeggen hoor (ik weet wie het besteld had ... :-) )

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart is dit geworden !
  Je zou hem wel kunnen laten drukken als geboortekaartje !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is wel een hele leuke kaart, vind hem super. En Ineke heeft gelijk
  groetjes Angelliqu

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een dot van een kaartje ! Mooi kleurwerk !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen