Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 29 april 2015

Happy bootday

Mijn tweede kaartje van vandaag is een bijdrage voor de challenge bij Cards en Scrap. Hier wordt gevraagd om minimaal drie sterren op je kaart te verwerken maar het mag GEEN kerstkaart zijn.
Nou, dat is het ook niet geworden. Het is een stoere kerels felicitatiekaart geworden. Ik heb de stempelset Bootiful occasions van SU gebruikt en dat in combinatie met de kleuren Crumbcake, Early Espresso, Night of Navy en Cherry Cobbler. Geen frutsels en fratsels want daar houden stoere mannen niet van.


3 opmerkingen:

 1. Lekker, stoere kaart Ankie.
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoer, en leuk de laarzen met sterren op je kaart.
  Bedankt voor het meedoen bij Cards and Scrap.

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuke kaart, Ankie!!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards & Scrap!!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen