Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 17 april 2015

Happy birthday to .... me!

Vandaag mag ik mijn verjaardag vieren en dus is een damesfelicitatiekaartje wel op zijn plaats :-)

Uiteraard stuur ik deze niet naar mezelf maar voor alle vrolijkheid en feestelijkheid vond ik het leuk om hem vandaag te plaatsen.
Ik maakte hem vorige week samen met een vriendin die nog niet zo lang aan de stempel is en die bij mij een workshop middag kwam doen. Zij had zelf aangegeven wat ze graag zou willen doen en dat was o.a. het gebruik van de zon van de Kinda Eclectic. En dat werd dit kaartje.


5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd !
  Maak er een vrolijke zonnige dag van !
  Je kaartje is dat in ieder geval wel !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik wens je net zo'n mooie zonnige dag toe als je kaartje is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte! Je kaart is erg feestelijk en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al een beetje laat maar toch nog hartelijke gefeliciteerd. Een heerlijke, vrolijke, zonnige kaart.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dagje te laat, maar nog van harte met je verjaardag. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt

  liefs San

  BeantwoordenVerwijderen