Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 30 april 2015

Happy anniversary

Laatst had ik bij de SU-per challenge gewonnen en mocht ik voor deze week een bijdrage leveren als gastdesigner. De opdracht was gebruik goud of zilver.
Nu heb ik in het geheel geen goud papier of iets in huis, maar zilver wel. De witte achtergrond heb ik met de swirl uit de Elements of Style bestempeld met zilverkleurige inkt. Uit een stukje zilver glitter papier van SU heb ik een frame gemaakt. Daarop nog een keer zo'n "label" gestanst maar dan twee maatjes kleiner. Daarop eveneens met zilverkleurige inkt de tekst Happy Anniversary gestempeld. Om het geheel toch nog een heel klein beetje kleur mee te geven heb ik met de Petite Petals drie bloemetjes gestempeld in Whisteria Wonder en die op het frame geplakt.


1 opmerking:

  1. heel mooi geworden, Ankie, leuk dat je GD bent!
    bedankt voor je leuke reactie!

    BeantwoordenVerwijderen