Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 20 april 2015

Elements of style in de hoofdrol

Zoals je gisteren hebt kunnen zien, ben ik aan een nieuwe hoofdrol stempelset begonnen. Deze keer de Elements of Style. Staat helaas niet meer in de actuele SU catalogus, maar het blijft een prachtige stempelset. Ik wil je deze week laten zien wat je er zoal mee kunt doen.


In diverse blauwtinten gehouden en de bloemtak zo gelaten, dus niet ingekleurd. De kleuren die ik gebruikt heb zijn Night of Navy en Tempting Turkoois.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten