Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 18 april 2015

Celebrate

Dit is echt het laatste kaartje voor vandaag hoor. Ik liep door allerlei omstandigheden een beetje achter met de diverse uitdagingen dus die schade heb ik vandaag geprobeerd in te halen. En het is gelukt. Dit is het kaartje voor de Cards and Scrap uitdaging. Daar mag je je favoriete stempels of materialen gebruiken. Nu ben ik zonder twijfel een enorme fan van SU producten en in het bijzonder van de verschillende achtergrondstempels of de stempelsets waarbij je een deel daarvan als achtergrond goed kunt gebruiken.
Bij dit kaartje heb ik de Dictionary stempel gebruikt en de "hagel/confetti" uit de set Balloon Bash. De blauwe teksten komen daar ook uit en de middelste grote tekststempel is uit de set Best day ever.
Ik heb er wat stoere kleuren voor gebruikt zodat die heel goed voor een mannenkaart kan doorgaan. Ook alle papier en inkt dat ik gebruikt heb is van SU.


2 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje!!!Mleuk dat je meedoet met de cards&scrapchallenge!!!

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie kaart Ankie!
    Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!

    BeantwoordenVerwijderen