Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 21 maart 2015

Zomaar een kaartje

Een kaartje zonder tekst. Maar met een supergave kleurencombinatie (Crumbcak met Marina Mist) die het werk wel doet dacht ik zomaar.
Ik heb een stempel gebruikt uit een al wat oudere SU set: Just because genaamd.
Het designpapier is uit de laatste voorjaarscatalogus van SU. Nog een paar rhinestones als accentje en meer is het echt niet.
O, ja, de stempel heb ik beïnkt met de SU markers.


4 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart heb je gemaakt,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi ! Ben je tevreden over die markers en kan je ze ook gebruiken op clears ? Liefs ☆ sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Sara, het zijn de normale stampin' write markers en ik ben er heel tevreden over. En ja hoor, je kunt ze ook gewoon op de clears gebruiken.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen