Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 30 maart 2015

Thema week

Hallo allemaal,

Ik heb bij Hélène den Breejen nu al een paar weken gezien dat zij een stempelset in de hoofdrol heeft. Zij maakt dan die week alleen maar kaartjes met die ene stempelset (hooguit voor wat kleine dingen gecombineerd met een andere set). Op de maandag en de vrijdag plaatst zij dan ook een filmpje van die hoofdrolstempel.
Nu ben ik niet zo handig dus ik heb zeker geen filmpjes, maar ik heb wel een stempelset in de hoofdrol genomen deze week en wel de Lotus Blossom uit de Sale-A-Bration folder.
Vandaag wil ik jullie het tweede kaartje laten zien. Gisteren was de eerste.


5 opmerkingen:

 1. Mooi en weer heel anders ! Leuk idee trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel toffe kaart, mooi in het rood daar hou ik heel erg van !
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Ilse, dank je wel voor je complimenten en ik zag dat je ook volger bent geworden. Welkom op mijn blog!

   Verwijderen
 3. Leuk idee om een stempelset centraal te stellen, knap dat je zoveel verschillende dingen met 1 stempel kan doen.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen