Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 13 maart 2015

SU-per challenge: CASE-IT

Een tweede kaartje vandaag en wel voor de uitdaging van de SU-per Challenge. Dit keer mag je je laten inspireren door een kaartje en er je eigen draai aan geven. Ik ben uitgegaan van de lay-out, een beetje ook op de kleuren. En uiteindelijk toch mijn eigen kaartje ervan weten te maken.En dit was het uitgangspunt:

6 opmerkingen:

 1. Je hebt het weer goed getroffen ! Heel mooi !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een leuke kaart, ik heb een beetje door je blog gescrold en wat heb je al een hoop verschillende stijlen gemaakt. Zo leuk. Ik ben nieuw in blogland dus vind het leuk wat inspiratie op te doen.
  groetjes Angelique (annigide.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een hele leuke Ankie! Mooie kleuren ook! Bedankt voor het casen van mijn kaart bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leuk Ankie. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je mee doet met de SU-per challenge. Leuk kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen