Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 4 maart 2015

Spetters en spatten - Cards enScrap Challenge

En nu kaartje nummer 2 en die is voor de Cards en Scrap uitdaging. Dat is deze keer Spetters en Spatten. Leuk!! De stempelset Gorgeous Crunch van SU is hier uitermate geschikt voor had ik bedacht.


3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart, ik zag hem bij de challenge staan van cards en scrap. Schitterend gedaan met die vlinders een echte voorjaarskaart!
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit weer leuk gedaan, Ankie!!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards & Scrap!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooi fris en vrolijke kaart!
  Leuk dat je meedoet bij cards & scrap.
  Groetjes Geertje

  BeantwoordenVerwijderen