Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 17 maart 2015

Nog een keer Ghost stamping

Hoi, vorige week donderdagavond was er bij Maaike weer een workshopavond met in de hoofdrol twee recente SU stempelsets. De Basic Butterfly en de Sheltering Tree.
Omdat ik vorige keer op het laatste van de avond (we waren heel vroeg klaar) op speciaal verzoek ook een kaartje met de dames had gemaakt, wat door allemaal goed bevallen was, mocht ik nu weer een kaartje met de dames maken. Nu wist ik het wel van tevoren en kon ik me ook even wat beter voorbereiden. Ik heb de dames de ghost stamping techniek gedemonstreerd en laten maken. Opnieuw was het erg geslaagd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten