Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 27 maart 2015

Nature's Perfection

Dat is de naam van een van de artikelen uit de Sale-a-Bration folder van SU. Ik kreeg een een poosje geleden bij mijn bestelling en dus hoogste tijd om hier iets mee te maken. En dat werden twee kaartjes. Een laat ik je hier vandaag zien, de ander volgt morgen.


De dahlia heb ik gestempeld met StaZon en daarna ingekleurd met de gewone stempelinkt maar dan met behulp van de blenderpens. Een bijpassend designpapiertje eronder en wat verdwaalde sequins, en het kaartje is klaar. Degene aan wie ik het gestuurd heb mailde me een woensdag dat ze het zo'n mooie kaart met mooi en veel kleurwerk vond en dat hij staat te pronken op haar kast. Altijd fijn om te horen natuurlijk.

1 opmerking:

  1. Ik kan me haar waardering voorstellen, hele mooie kleuren en inderdaad kleurwerk.

    BeantwoordenVerwijderen