Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 17 maart 2015

Lift Challenge

Daar ben ik weer met een kaartje. Nu voor de Lift Challenge. Daar mag je een kaart liften waarbij het de bedoeling is om te embossen en te kleuren op craft cardstock.

Dit heb ik ervan gemaakt: geëmbost en daarna ingekleurd met pergamano potloden.En dit was het voorbeeldkaartje:

6 opmerkingen:

 1. Super mooi gelukt !
  Ik vind dit een leuke challenge...... maar de tijd ontbreekt me soms ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gelift, een romantisch kaartje. Ook de kaart bij ghost stamping vond ik heel mooi. Altijd leuk als je mensen weer wat nieuws kan leren.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Ankie wat ben je weer snel! Mooie lift heb je gemaakt. De bloemen zo half in het kader geven een mooi effect.
  Fijn dat je weer meedoet met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi is het geworden, met deze bloemen! De potloden geven een mooie zachte finish. Dank je wel voor het meedoen, Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie uitvoering van de liftkaart Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ankie,
  ik heb je blog gevonden via de Liftchallenge en me meteen aangemeld als volger, je hebt een erg mooie lift gemaakt !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen