Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 2 maart 2015

Happy birthday

Vandaag gaat bij Scrapmydream weer de nieuwe uitdaging van start. Deze maand hebben we weer een schets voor jullie.Nu had ik eerst deze versie gemaakt in Crisp Cantaloupe, maar toen vond mijn man dat hij eigenlijk een beetje flets was. De lay-out vond hij wel leuk maar vond dat het met hardere kleuren misschien mooier was.


En hoewel ik zelf best tevreden was over het resultaat van deze met de zachte kleurtjes heb ik toch nog een kaartje gemaakt en dan in hardere kleuren.


Ook leuk maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de lichte variant omdat ik die andere een beetje druk vind. Maar mijn man vond de paarse leuker.

Het is dus nu aan jullie om te kijken welke je de mooiste vindt.  Misschien wil je de moeite nemen om het in het reactieveld te laten weten?

1 opmerking:

 1. Hoi Ankie,
  Ik vind ze beiden top!
  De zachte kleuren spreken wij meer aan, maar de hardere kleuren
  zijn ook mooi!
  De donkere variant is voor een jonger persoon, lijkt mij.
  Groeten !neke

  BeantwoordenVerwijderen