Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 14 februari 2015

Love

Bij Less is more is vandaag weer een nieuwe challenge van start gegaan. Maak een enkellaags kaartje, veel wit overlaten omdat het CAS moet zijn, en het thema is Love. Uiteraard omdat het vandaag Valentijnsdag is.

Ik maakte dit Valentijnskaartje voor vrienden. Een 10 x 10 cm kaartje. Van de voorkant heb ik een heel smal reepje afgesneden en daar een bewerkt reepje designpapier (dus GEEN tweede laag)  voor in de plaats geplakt. En bovenaan alleen een stukje twine als enige embellishment.


10 opmerkingen:

 1. Smashing card for this week's LIM OLC challenge

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely card - really like how the V is a vase.
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A super clever idea Ankie that flower looks fab inside the 'v' shaped vase. Fabulous One layer card.
  Thanks for sharing
  Sarah
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is great. Happy Valentines day. xx Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. How clever to add the flower Ankie!
  Thanks for joining our love challenge
  Anne
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sweet card Ankie!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What a cute 'Love' card. Love the image with the flower coming out of the 'V' vase.

  My Card Site: Creative Heart Designs

  BeantwoordenVerwijderen