Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 4 februari 2015

Hooray

Mijn tweede post van vandaag is mijn kaartje voor de uitdaging van Cards and Scrap. Daar mag je deze keer 1 of meerdere vogels op je kaart verwerken.
Eén van mijn favorieten is hierbij toch wel de uiltjespons van SU. Daarom dit kaartje met het uiltje. Niet te ingewikkeld en toch erg leuk. Ik heb een restje designpapier gepakt en van daaruit ben ik aan de slag gegaan. De tak waar het uiltje op zit heb ik handmatig geknipt uit een restje bruin cardstock.


5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart, Ankie. Ja, dat uiltje blijft leuk.
  Gezellig dat je mee doet met deze uitdaging bij Cards & Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien niet ingewikkeld, maar wel heel erg leuk!
  Bedankt voor je deelname bij cards & scrap.
  Groetjes Geertje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ´m kei gaaf Ankie!
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart, Ankie!!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van het Cards & Scrap Challengeblog!!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen