Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 28 februari 2015

Ghost stamping kaartje

Laatst zag ik bij Dawn Griffith een gaaf kaartje dat ze maakte - zoals ze het noemde - met de ghost stamping techniek. Dat wilde ik ook wel eens proberen en dat is leuk ...!!
He stempelt met witte craft inkt op Crumb Cake papier en daarna stempel je er overheen, maar net niet helemaal nog een keer hetzelfde plaatje maar dan met een andere (felle) kleur. Daarna kun je je kaartje afmaken zoals je zelf wilt. Dus als je weer eens wat anders wilt is dit ook een erg leuk idee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten